MENÜHELP GREEN PORT

Az egyesületünk bemutatása

 

Egyesületünk a „Junior Green Team 21” éppen tíz évvel ezelőtt alakult civil szerveződés, mely a vidékfejlesztés környezet és természetvédelem ügyét tűzte zászlajára. Alapítói olyan pedagógusok, újságírók, környezetvédelmi szakemberek, valamint elkötelezett természetvédők, akik hazánk az EU csatlakozás utáni környezetvédelmi törekvéseit szeretnék elősegíteni, valamint megismertetni a felnövekvő nemzedéket a környezetvédelem területén rájuk váró feladatokkal.

Tevékenyen is részt veszünk a nemzeti környezetvédelmi és ifjúsági programokan megfogalmazott célkitűzések megvalósításában.

Tisztelt Leendő Partnerünk és Támogatónk !

 

A támogatók számára - igény szerint - lehetőséget kívánunk teremteni:

 • szakmai prezentációra (előadás és kiállítás) a konferencia helyszínén
 • termékbemutató és cégismertető Salgótarján főterén felállítandó sátorban
 • részvétel a nemzetközi termékbemutatón és a munkáltatói kiállításon
 • a gazdasági fórumon és a szakmai napon való részvétel
 • a cégvezetés képviselője egy emlékfát ültet és koszorúz a kontinensünkön eddig egyedülálló Európa Ligetben az „ÖKO Katasztrófák emlékművénél”
 • logo, cégbemutató, valamint tevékenységi kör megjelenítés a rendezvény:

-          kiadványaiban és programfüzetében

-          plakátjain és szórólapjain

-          a sajtótudósításokban és más partner médiában

-          a helyszíneken megjelenített reklámfelületeken.

 

A VIP vendégeink az összes fogadáson, exkluzív programon és a miniszteri fogadáson, illetve az államtitkári fórumokon is jogosultak részt venni.

 

Támogatási kérelmünk pozitív fogadtatása esetén a közhasznú egyesület szerződést, vagy támogatási megállapodást köt a szponzor céggel, melyben rögzített összegről „reklámtevékenység” vagy PR-rendezvényszervezés  számlát állít ki a megbízó nevére. 

 

Szabó Péter elnök

 

www.pafi.hu
Keresés az érvényes pályázatok között

Az egyesület dokumentumai.

 

Hírek

 • FELHÍVÁS KARITATÍV SEGÍTSÉGNYÚJTÁSRA
  2012-12-01 09:07:35

  Ebben az évben is az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Nógrád Megyei CsEÖH partnereként, szakmai-, valamint civil szervezetek közreműködésével csatlakozhatunk a „Szeretet Adventje Palócországban” programsorozat megszervezéséhez.

  A hagyományteremtés kétségtelen szándékával életre hívott programsorozat közel kétezer résztvevővel – idősebb és fiatalabb honfitársunk bevonásával – kerülne megrendezésre Nógrád megye városaiban és kistelepülésein. Ezen programsorozat keretében szeretnénk segíteni azokon, akiknek a szociális helyzetük árnyékot vet a szeretet eme ünnepére.

  Arra kérünk minden segíteni szándékozót, - ha ez irányú munkálkodásunkkal egyetért és e programsorozatot támogatásra méltónak ítéli – hogy adománnyal mely lehet száraz élelmiszer, gyermekjáték, ruha, tanszer, bútor, tisztálkodó eszköz, téli tüzelő, segítse a megyénkben élő legrászorultabbakat.

  Kérünk mindenkit, hogy a felajánlásokról, vagy az esetleges igényekről telefon, levél vagy e-mail formájában értesítsenek bennünket az alábbi elérések valamelyikén.

  Cím: 3100 Salgótarján, Vasvári P.  út 45.
  Mobil: +36309459207
  E-mail: juniorgreenteam@gmail.com

  Egyesületünk a Nitor Via Kft. segítségével házhoz megy a felajánlott karitatív segítségekért önkéntesei segítségével azt elszállítja.

 • Adója 1%-a
  2011-10-21 10:56:29

  Kérjük adózáskor adója 1%-ával támogassa egyesületünket.
  18638143-1-12

 • Munkatársat keresünk 2012. júniustól
  2011-10-19 13:17:12

  Környezetvédelemmel és vidékfejlesztéssel foglalkozó civil szervezet a -KNCC „Zöldülő Palócországért” című ÉMOP-3.3.1.-11. pályázatának pozitív döntés utáni - megvalósításához pályakezdő, energetikai mérnöki képzésben részt vevő kreatív és kötetlen munkatársat keres Salgótarján, Pásztó, Bátonyterenye körzetéből. Feltételek: energetikai szakirányú mérnöki képzésben való részvétel, angol nyelvtudás, felhasználói számítógépes ismeret, CAD szoftver ismeret, „B” kategóriás gépjárművezetői engedély, saját használatú gépjármű, erkölcsi bizonyítvány. Érd.: 0620/5624389 E-mail: juniorgreenteam21@gmail.com, greenteam21@upcmail.hu

 • Már a Facebookon is!
  2011-10-18 18:56:37

  Mostantól a Junior Green Team 21 Egyesület a Facebookon is elérhető, ahol elsőkézből olvashattok a legújabb rendezvényeinkről, összejöveteleinkről.

  Facebook elérhetőség

 • Pályázat
  2011-10-15 09:41:54

  A Juniopr Green Team 21 Egyesület .....

Asztali nézet